Välkommen till Gloss Cosmetics, här hittar du produkter av högsta kvalitet för naglar, fransar och webbläsare. Oavsett om du vill göra de finaste naglarna och ögonfransar för dina vänner, om du vill starta ett eget företag, eller kanske du är en professionell stylist från tidigare, är detta platsen för dig! Du är välkommen att utforska vår hemsida och tack för att du väljer Gloss Cosmetics som leverantör av produkter, behandlingar och kurser. Vi är glada att se dig här

.


Gloss Cosmetics Team

Vår kurs


Välkommen till Gloss Cosmetics. Det bästa alternativet för dem som vill utbilda dig i skönhetsindustrin i Norge. Våra kursutbud är otroligt stort - vi erbjuder olika kurser i Lashes, naglar, ögonbryn, vaxning etc. Vårt mål är att utbilda dig snabbt, professionellt och på ett Vad du uppnå med utbildningen i glans Cosmetics? Du kommer att utbildas av erfarna lärare som kommer att ge dig kunskap om allt i teori och praktik. Vår personal kommer att göra sitt yttersta för att ge så mycket kunskap som möjligt på det mest effektiva sättet.

Efter vår kurs kommer du att kunna börja arbeta på egen hand. Vi erbjuder våra tjänster i många städer som Oslo, Bergen, Sarpsborg, Alta, Stavanger, Trondheim. Förutom att gå på en salong är vi öppna för att delta i kurser i andra städer, om det finns en stor förfrågan. Både privatpersoner, företag och skolor är välkomna att kontakta dig. Du kan välja mellan helger och dagskurser. Du kan utöka dina kunskaper i bland annat rocker förlängningar 1: 1, rocker förlängningar 3-7D, Express lash extensions, lägga gelé, nagellack, gellac, arkivering med borren, vaxning, utför manikyr / pedikyr och utföra färgning av ögonbryn och ögonfransar.

Användning av våra produkter i kombination med fransförlängningar, gel naglar, gellac, ögonbryn, manikyr och pedikyr kurser är ett sätt att se till att dina kunder produkter av högsta kvalitet. Det är värt att betona att våra kurser även innehåller professionella eller grundläggande starter till förmånliga priser. Du kan ställa frågor om kurser, eller bara göra en reservation på vilken träning du vill ha. Kalenderen är öppen för alla berörda parter. Vi håller inte en tentamen. Efter examen får du ett internationellt erkänt diplom från Gloss Cosmetics, som visar att du är en fullkvalificerad stylist och kan utöva detta yrke.

Latest Products

Best Sellers

Våra produkter

Vi erbjuder en mängd olika hybrid- och icke-hybrid nagellackfärger, LED- och UV-geler och alla produkter som behövs för att utföra behandlingen. Om du har mer fantasi, kan du sätta spikar på några speciella Chrome / Hologram effekter, verkliga Swarovsky kristaller, mikroglaspärlor, blommor och allt du kan tänka dig. Här hittar du vårdprodukter och arbetsmaterial som hjälper dig att behålla din skönhet och hälsa.

Om du letar efter vippextensions är det här en plats för dig. Du kan välja mellan klassiska, volymen, express och plana fransar. Alla extra produkter som lim, pincett, limning, träningsutrustning finns också i vår webbutik.

För att driva en professionell salong behöver du professionell utrustning och produkter. På Glans Kosmetika kan köpa allt du behöver, till exempel LED / UV och UV-lampor i många storlekar, borra, dammsugare bordslampor och andra tillbehör som vår monter uniformer, handdukar och affischer.