Drillkurs – elektrisk neglefil

Borrkurs - elektrisk nagelfil
Pris 4990 kr

Varaktighet: 1 dag

Kurstid:
10.00 - 16.00

Borrkursen lär dig hur du använder den elektriska nagelfilen. Borrningen gör ditt jobb enklare och snabbare. Du kommer att lära dig att använda borren ordentligt för att fungera korrekt och effektivt. Borraren är lämplig för gelé, manikyr och pedikyr.

Vi undervisar max. 6 personer i taget och är mycket bekymrade över att de som undervisar med oss ​​är bra när de avslutar kursen. Vi har inte examen.

Borrkurser äger rum:

    File Technique
    Skillnader i bitar
    Slitage
    Förenklad påfyllningsprocess
    Påfyllning av gjutna naglar i två färger

Våra betalningsmetoder:

    Faktura utfärdad från Gloss Cosmetics AS med betalningsfrist före prisdatum.
    För att erbjuda våra kunder en enkel och snabb betalning har vi ingått ett samarbete med Klarna, som tillhandahåller 14 dagars uppskjutning och delbetalning.

Så här fortsätter du:

    Besök nätbutiken: https://glosscosmetics.no/no/
    Gå till "delbetalningskurs"
    Välj önskad kurs och startpaket
    Ange kursdatum och plats och klicka sedan på "Spara anpassning"
    Fyll i kundvagnen och välj Klarna som betalningsmetod
    Välj önskad betalningsfrist

OBS! Observera att alla registreringar med Gloss Cosmetics är bindande. Vid registrering kommer vi att skicka en bekräftelse och utfärda en faktura för den aktuella kursen. Kursdatum kan ändras om det inte finns tillräckligt med registrerad, obetald faktura eller sjukdom uppstår. Efter att du har skickat in registreringsformuläret eller köpt kursen via nätbutiken kommer det inte att vara möjligt och avbryta kursen. Ändring av kursdatum kan avtalas vid framläggande av ett läkarintyg.