Vippeextensions 1:1

Varaktighet: 2 dag

Kurs tid: Från 10.00 - ca.16.00

KOMBO Rocker Extensions 1: 1 Classical & 3-7D Volume Technique Course Rocker Extension-kursen i rocker extensions är lämplig för både nybörjare och proffs. I den här kursen kommer du att lära dig både 1: 1 klassisk teknik och 3-7D volymteknik på en kurs.

Du måste välja vilket startpaket du vill ha för den här kursen. Du kommer att använda detta startpaket på kursen.

*Vi tar forbehold om endringer av innhold i startpakkene.

På kursen lär du dig allt du behöver för att börja arbeta professionellt. Vi granskar allt material i teori och praktik på kursen. Undervisningen är organiserad så att vi från första stund går direkt till den praktiska delen.

För denna kurs kan du välja mellan två startpaket.

Efter vår kurs får du ett examensbevis att du har godkänt kursen i GlossLashes Extensions, som är internationellt godkänt.

Du behöver 1 modell för kursen från kl.

Våra betalningsmetoder:

    Faktura utfärdad från Gloss Cosmetics AS med betalningsfrist före prisdatum.
    För att erbjuda våra kunder en enkel och snabb betalning har vi ingått ett samarbete med Klarna, som tillhandahåller 14 dagars uppskjutning och delbetalning.

Så här fortsätter du:

    Besök nätbutiken: https://glosscosmetics.no/no/
    Gå till "delbetalningskurs"
    Välj önskad kurs och startpaket
    Ange kursdatum och plats och klicka sedan på "Spara anpassning"
    Fyll i kundvagnen och välj Klarna som betalningsmetod
    Välj önskad betalningsfrist

OBS! Observera att alla registreringar med Gloss Cosmetics är bindande. Vid registrering kommer vi att skicka en bekräftelse och utfärda en faktura för den aktuella kursen. Kursdatum kan ändras om det inte finns tillräckligt med registrerad, obetald faktura eller sjukdom uppstår. Efter att du har skickat in registreringsformuläret eller köpt kursen via nätbutiken kommer det inte att vara möjligt och avbryta kursen. Ändring av kursdatum kan avtalas vid framläggande av ett läkarintyg.