Kurstid:
från 10 till 13
Nu har du möjlighet att lära dig att lägga till en fin manikyr, snabbt och enkelt med exklusiva och fantastiska produkter från Gloss Cosmetics. Kursen passar alla som vill arbeta med naglar.
Behandlingen är både populär och traditionell.

I denna kurs lär du dig allt du behöver för att börja arbeta professionellt. Vi granskar allt material i teori och praktik på kursen. Undervisningen är organiserad så att vi från första stund går direkt till den praktiska delen.

Du måste välja vilket startpaket du vill ha för den här kursen. Du kommer att använda detta startpaket på kursen.Våra betalningsmetoder:

Faktura utfärdad från Gloss Cosmetics AS med betalningsfrist före prisdatum.
För att erbjuda våra kunder en enkel och snabb betalning har vi ingått ett samarbete med Klarna, som tillhandahåller 14 dagars uppskjutning och delbetalning.

Så här fortsätter du:

Besök nätbutiken: https://glosscosmetics.se
Gå till "delbetalningskurs"
Välj önskad kurs och startpaket
Ange kursdatum och plats och klicka sedan på "Spara anpassning"
Fyll i kundvagnen och välj Klarna som betalningsmetod
Välj önskad betalningsfrist

OBS! Observera att alla registreringar med Gloss Cosmetics är bindande. Vid registrering kommer vi att skicka en bekräftelse och utfärda en faktura för den aktuella kursen. Kursdatum kan ändras om det inte finns tillräckligt med registrerad, obetald faktura eller sjukdom uppstår. Efter att du har skickat in registreringsformuläret eller köpt kursen via nätbutiken kommer det inte att vara möjligt och avbryta kursen. Ändring av kursdatum kan avtalas vid framläggande av ett läkarintyg.