Vippeextensions 1:1

Varaktighet: 1 dag

Kurs tid: Från 10.00 - ca.17.00

Fransar Extension 1: 1 klassiske teknik kurs lämplig för både nybörjare och proffs. Det rekommenderas att ta Vippeextensions 1: 1 teknikkurs innan du tar Vippeextensions 3-7D teknik. I denna kurs lär du dig allt du behöver för att börja arbeta professionellt. Vi granskar allt material i teori och praktik på kursen. Undervisningen är organiserad så att vi från första stund går direkt till den praktiska delen.

Du måste välja vilket startpaket du vill ha för den här kursen. Du kommer att använda detta startpaket på kursen.

*Vi tar forbehold om endringer av innhold i startpakkene.

Glosslashes lutande uttryck är fina läppar som är superpopulära. Här kommer kunderna regelbundet att fylla i och utöka sina egna fransar. Gloss slips är väldigt bra kvalitetsfransar som ser ut som alla naturliga och vackra. Gillar du att arbeta med dina händer och gillar och jobbar litet och tålamod är den här kursen för dig!
Detta är en professionell metod för att förlänga ögonfransarna 1: 1 Ögonfransarna limes individuellt på en och en. De är lätta och de ser och beter sig som riktiga.
Linsens faktiska foder tar 60-180 minuter. Det är smärtfritt och avkopplande. Flikarna är vattentäta, du kan både duscha, bada och simma med dem, och de påverkas inte eller förstörs av värme. Maskara är inte nödvändigt.

 

Gloss Lashes produkter är av högsta kvalitet. Ljushets mjukhet och lättahet ger dig ett naturligt resultat av förlängning och förtjockning av ögonfransarna. Denna lyxprodukt är avsedd för applicering med 1: 1 tekniken. Glansögonfransar är tillgängliga i olika tjocklekar och längder för att skapa det mest naturliga utseendet. Glanslashes ögonfransbehandling är säker och lämnar inga spår.

 

Vi lär max. 6 personer i taget och är mycket oroade över att de som lär sig från oss är bra i slutet av kursen. Vi har ingen examen.
Utbildningen sker med både teori och praktik.

 
Vippe förlängningar 1: 1

Teori:

    Hälsa, indikationer och kontraindikationer
    Produkter och verktyg som används vid förlängning och förtjockning
    Slå på ögonfransar i alla steg
    Hur man bryr sig om reptillägg
    Påfyllning av lutningsförlängningar.
    Avlägsnande av lutningsförlängningar

Praktiskt:

    Lär dig hur du arbetar med pincett
    Tillvägagångssätt för arbetet med kunden
    Lärande övningsbehandlingar förlängning och förtjockning av ögonfransarna
    Förberedelse för förlängning av naturliga fransar
    Matcha rätt längd på fransarna
    Lime teknik på ögonfransar lämplig förlängning och täthet av ögonfransar
    Den slutliga bildandet av ögonfransar för att uppnå den önskade effekten, utseendet av ögat

Efter vår kurs får du ett examensbevis att du har godkänt kursen i GlossLashes Extensions, som är internationellt godkänt.

Du behöver 1 modell för kursen från kl.

Våra betalningsmetoder:

    Faktura utfärdad från Gloss Cosmetics AS med betalningsfrist före prisdatum.
    För att erbjuda våra kunder en enkel och snabb betalning har vi ingått ett samarbete med Klarna, som tillhandahåller 14 dagars uppskjutning och delbetalning.

Så här fortsätter du:

    Besök nätbutiken: https://glosscosmetics.se
    Gå till "delbetalningskurs"
    Välj önskad kurs och startpaket
    Ange kursdatum och plats och klicka sedan på "Spara anpassning"
    Fyll i kundvagnen och välj Klarna som betalningsmetod
    Välj önskad betalningsfrist

OBS! Observera att alla registreringar med Gloss Cosmetics är bindande. Vid registrering kommer vi att skicka en bekräftelse och utfärda en faktura för den aktuella kursen. Kursdatum kan ändras om det inte finns tillräckligt med registrerad, obetald faktura eller sjukdom uppstår. Efter att du har skickat in registreringsformuläret eller köpt kursen via nätbutiken kommer det inte att vara möjligt och avbryta kursen. Ändring av kursdatum kan avtalas vid framläggande av ett läkarintyg.