Builder Fiber Clear Hard 15ml GLOSS

2GLU EF

Gloss Cosmetics presenterar den senaste Fiber Gel-tekniken.

249,00 kr
Inkl. moms

Gloss Cosmetics presenterar den senaste Fiber Gel-tekniken. Ett fantastiskt One Phase Gel System som kännetecknas av fibrerna i gelén. Den speciella formeln ger optimal vidhäftning och hög flexibilitet som garanterar rodnad och hållbarhet utan att lyfta eller spricka. GLOSS ECO Builder Fiber Clear Gel ger optimal hållbarhet, även på problematiska naglar. Efter härdning blir fibrerna transparenta och har den klarhet du förväntar dig av en gel. Ett bra val för konstruktion och reparation av brutna naglar. Bota med sin egen högGlossfärg. Naglarna blir enkla att arkivera med mindre damm.
 GLOSS Eco fiber gel Extremt stark Klarhet i en traditionell gel Optimal hållbarhet värms inte under härdning, inte gul Lämplig som modelleringsgel Perfekt för stencilen lämplig för konstruktionen av den C-kurvan kombination bindning och byggnaden har slät yta efter härdning (inga fiberpartiklar utskjutande) 5 fri formeln (ingen formaldehyd, ingen toluen, ingen DBP, ingen formaldehydharts, ingen kamfer) Nontoksisk och grönt (lösningsmedel, parabener fritt) inte testade på djur

Obs! Färgen på lacken kan skilja sig något från de bilder som visas på grund av skillnaderna i belysning och kalibrering och inställningar på skärmen du använder.

härdad : 90 sekunder

5 Free Formula (No Formaldehyde, No Toluene, No DBP, No Formaldehyde Resin, No Camphore )

  • Nontoksisk og miljøvennlig (løsemiddelfri, parabener fri)

  • Ikke testet på dyr

  • GMP (ISO 22716) sertifikat utstedt av Intertek

Produktens mängd är ungefärligt

2GLU EF